Kalėdos 2022

2022-ųjų Kalėdoms – tvarios idėjos ir naujos spalvos

Šilumą ir empatiją spinduliuojanti švelni rausva kompanijos „Tikkurila“ 2023 metų spalva „Rosy Moment“ (V413) padės sukurti šviesią ir džiaugsmingą kalėdinę atmosferą.
Sukurkite jaukų foną Kalėdų laukimui

Pakeitę klasikinę kalėdinę raudoną spalvą pasteline rausva suteiksite kalėdinei spalvų paletei gaivumo ir šiek tiek nostalgijos, o netradiciniai kalėdinio dekoravimo sprendimai sutaupys vietos ir galėsite tvariai naudoti dekoracijas ne vienerius metus ir skirtingomis progomis.

Netradicinis sprendimas Kalėdinei eglei

Ieškodami tvaraus ir įdomesnio Kalėdinio dekoravimo sprendimo, TIKKURILA LIETUVA biure sieną nudažėme empatiją spinduliuojančia spalva „Rosy Moment“ (V413) – šią spalvą TIKKURILA paskelbė 2023 metų spalva. Eglę, nuspalvinome spalva „Grotto“ (M449) iš 2023 metų spalvų kolekcijos COLOR NOW ir papuošėme mediniais angelais - empatijos simboliu.

Eglės figūra pagaminta iš lengvos plokštės ir pritvirtinta prie sienos taip, kad pasibaigus žiemos šventėms būtų lengva nuimti. Artėjant kitoms metų šventėms, eglę vėl bus galima naudoti, teliks tik pakeisti angelų dekoracijas kitomis (pvz. inkilais, paukščiais ir pan.) 

Švelni rožinė spalva puikiai dera tiek su šviesiomis, tiek su tamsiomis spalvomis. Spalvą „Rosy Moment“ (V413) nuostabiai pagyvina tamsios spalvos akcentas, pavyzdžiui, spalva „Grotto“. 

 

 

Aksomo švelnumo dažai „Harmony Care“ 

Sienai dažyti naudojome dažus „Harmony Care“. Šie, elegantiškam interjerui skirti visiškai matiniai dažai „Harmony Care“, sukuria nuostabų aksomo švelnumo įspūdį. Visos pasirinktos spalvos atrodo švelnios ir sodrios. 

Vidaus dažai „Harmony Care“ – vieni labiausiai aplinką tausojančių kompanijos „Tikkurila“ gaminių. Šie dažai turi labai mažą LOJ kiekį – žymiai mažesnį, nei reikalauja standartas. Jie atitinka statybinių medžiagų mažos emisijos klasę M1, turi Europos Sąjungos ekologinį ženklą, Šiaurės šalių ekologinį ženklą „Gulbė“ ir yra aprobuoti Suomijos alergijos, odos ir astmos asociacijos.

Angelų figūras, pagamintas iš faneros, padengėme keliais sluoksniais vandininiu, greitai džiūstančiu  gruntu „Otex Akva“. Tarp sluoksnių dengimo, leidome paviršiui nudžiūti. 

Dažymui naudojome teptuką „Anza" Elite 15 mm, kuris paima reikiama kiekį dažų ir gerai dengia medinį paviršių. Visi serijos „Elite“ teptukai turi sintetinius šerelius, tinkamus tiek vandeniniams, tiek aliejiniams dažams.

Su programėle „Colour Master" patikrinkite, kaip spalva atrodo jūsų kambaryje!

Naudodamiesi mūsų nauja papildytosios realybės funkcija pamatykite, kaip atrodytų Jūsų sienos, nudažytos populiariomis mūsų spalvomis, susipažinkite su įkvepiančiomis naujausiomis spalvų mados tendencijomis arba kurkite savo mėgstamiausių vietų spalvų paletes.

 

Atsisiųskite iš „Google Play"

Atsisiųskite iš „App Store“

pridėta į norų sąrašą.
pašalinta iš norų sąrašo.
lt