Tikkurila 2023 metų spalva

2023 metų spalvų kolekcija „Color Now“: kai persipina du gyvenimai

Įsivaizduokite savo bendrą gyvenimą kaip spalvų paletę. Kokia yra Jūsų pirmojo susitikimo spalva? Buvimo kartu? Tyro džiaugsmo? „Tikkurila" pristato „Color Now 2023" kolekciją ir metų spalvą "Rosy Moment", kuri spinduliuoja šilumą, empatiją ir jausmą, kad mūsų gyvenimai yra persipynę.
Tikkurila 2023 metų spalva Rosy moment

Rosy Moment (V413)

Ši pastelinė rausva spalva spinduliuoja šilumą ir empatiją, jausmą, kad mūsų gyvenimai persipynę. Spalvą „Rosy Moment“ (V413) „Tikkurila“ paskelbė 2023 metų spalva.

Riviera (Y406)
Mielas ankstyvo rytmečio saulės spindulių žaismas ant Jūsų kambario sienų vos prabudus. Ši šviesi rausvai oranžinė spalva sušildys Jūsų namus ir sielą.
Magnolia (H320)
Pavergiančiai sodrus magnolijų žiedų rausvumas. Ši ryški ir gaivi rausva spalva pripildys namus pavasario dvelksmo.
Wax (J392)
Vaškinių žvakučių liepsnelės jaukiai mirga nušviesdamos kambarį. Ryškus geltonis su trupučiu žalsvumo.
Kestrel (L478 )
Pažįstamos ir tuo pat metu naujos kerinčios aplinkos jausmas. Ramybe spinduliuojanti ruda spalva su šaltos raudonos spalvos atspalviu – klasika su netikėtumo elementu. „Tikkurila“ šią spalvą paskelbė 2022 metų spalva.
Aubergine (X501)
Spindintis baklažano paviršius nutviekstas šviesos įgauna nuostabų žalsvai violetinį atspalvį. Žiūrėdami į šią spalvą iš arti kas kartą išvysite naujus atspalvius.
Grotto (M449)
Šalia skulptūrų ir fontanų – samanomis apaugusi grota. Jaukus tamsus samanų žalsvumas sukuria komforto pojūtį.
Silk Road (S440)
Švelnus vilnijančio šilko švytėjimas. Ši nerūpestingai nuteikianti melsvai žalsva spalva tinka tiek akcentinei sienai, tiek smulkesnėms interjero detalėms, pvz., sienų apvadams ir durų rėmams.
Sea Smoke (X447)
Ryto ūkanų skraiste apsisiautusi jūros pakrantė. Skirtingas apšvietimas išryškina žalsvą, pilkšvą arba melsvą šios švelnios spalvos atspalvį. Modernumo dvelksmas Jūsų virtuvėje.

2023 m. spalvų kolekcijos „Color Now“ akcentas – pavergiančiai žavi spalva „Rosy Moment“ (V413). Visos kolekciją sudarančios spalvos – tiek ryškios, tiek pastelinės – yra vienodai svarbios, nes išryškina viena kitos žavesį.

Visos kolekcijos spalvos >>

Pastelinę rausvą spalvą nuostabiai papildo šviesios ir subtilios spalvos, melsvai žalsva ir sodriai geltona, taip pat tamsios akcentinės spalvos. Visos kolekcijos spalvos puikiai dera tarpusavyje, jas galite naudoti tiek dideliems paviršiams, tiek smulkioms detalėms.

Sukurti 2023 m. spalvų kolekciją „Color Now“ įkvėpė empatija ir atjauta. Spalva „Rosy Moment“ (V413) įkūnija tą trapią, bet stiprybės teikiančią akimirką, kai persipina du gyvenimai. Papildomosios kolekcijos spalvos – švelnios, subtilios, pastelinės.

Pristatydami šią spalvų kolekciją norime padrąsinti Jus semtis įkvėpimo iš dvasinio bendrumo akimirkų ir apsupti save dvasią pakylėjančiomis bei stiprybės teikiančiomis spalvomis.

 

pridėta į norų sąrašą.
pašalinta iš norų sąrašo.
lt